miercuri, 22 februarie 2012

Што е WAZZUB?

Што е WAZZUB?

WAZZUB е еден во светот и само делење на профитот феномен. Таа е првата онлајн заедница, која го дели своето профит со својата слободна пред лансирањето членови едноставно за изборот WAZZUB како и нивните Главна страница по лансирањето. WAZZUB е секогаш слободен за секого.
Заработуваат добри пари со wazzub!
 

Каде е канцеларија WAZZUB е?

Регистрирана канцеларија ГИТ е на 391 NW 179. Аве, Beaverton, ИЛИ 97.006 и нашите WAZZUB седиште се наоѓа во 7251 Езеро Медовина бул, Suite 364, Лас Вегас, NV 89.128.

Кој ја поседува и работи WAZZUB?

WAZZUB е меѓународен проект, кој е создаден од неколку претприемачи и инвеститори. Во септември 2011 година тие ја основаа ГИТ Глобална инвестиции, Inc (ГИТ) за целите на водење на WAZZUB и сродните бизниси. ГИТ е регистриран според законите на Орегон. За регистрација # е 802.159-90. Еден тим од повеќе од 20 специјалисти работи напорно за да го вклучите WAZZUB во огромен успех; повеќето од нив се зад сцената, а некои од нив се видливи за сите членови - на пример, нашиот мајстор дистрибутер и нашите персонал за поддршка.
Заработи пари од wazzub!

Што е моќта на "Ние"?

Тоа е факт: компании како Google или Facebook заработи милијарди $ $ $ секој квартал само затоа што ние, интернет корисниците ги користат нивните услуги. Тоа е време да се разбере, дека ние "корисниците" се одлучи кој е заработуваат големи пари. Ако ние заедно одлучат да ги користат услугите на компанијата која дели профит со нас, не постои ништо што на други компании не можеше да стори околу тоа. Таа е толку лесно: колку повеќе корисници кои се приклучат на WAZZUB семејство бесплатно, толку повеќе пари ние "корисниците" ќе заработи! Тоа е она што ние го нарекуваме Моќ на "ние"!
Приклучи се wazzub сега!

WAZZUB звучи премногу добро да биде вистина. Е WAZZUB измама или тоа е вистински бизнис?

За сигурни WAZZUB прави вистински бизнис, но тоа не е и традиционалниот бизнис. На интернет се менува светот и има доволно простор за иновативни бизнис модели кои никогаш не е направено порано. WAZZUB е еден од оние бизнис модели. За прв пат една глобална онлајн заедница е споделување на својот профит со своите пред лансирањето членови. Тоа е причината зошто ние ја нарекол првиот делење на профитот феномен. Всушност, WAZZUB е премногу добра за да помине.

Како и кога треба на членовите да се плаќа?

WAZZUB плаќа своите членови на месечна основа. Нашата прва плата ден ќе биде 15 Мај 2012 за месец април. Мали количини ќе бидат платени од страна на онлајн плаќање процесор и големи количини ќе се плати со чек или банкарски трансфер. Сепак, WAZZUB работи на едноставен глобалната исплата решение за најдобро им служи на нашите ширум светот заедница.

Како WAZZUB прават пари?

WAZZUB прави пари во многу различни начини. На 9 април ние ќе го лансира state-of-the-art веб-сајт со патент технологија. На оваа страница ќе прикаже реклами и специјални понуди. Всушност, тоа го правиме иста како компании како што се Фејсбук, Гугл, АОЛ и Yahoo. Тие нудат бесплатни услуги и да заработи милијарди $ $ $ само со прикажување на реклами и специјални понуди. Единствената разлика е во тоа што ние ја делиме нашата профит со нашите пред лансирањето членови.
Да заработат пари со wazzub од дома!

Дали е вистина дека членовите се платени $ 1 по лице во нивните 5 генерации семејство?

Нема фиксна сума што ќе биде исплатена на сите членови. За време на пред лансирањето, секој член е изградба на неговите лични $ ФАКТОР со поканување на други членови да се приклучат WAZZUB за слободни. Секој нов член, 5 генерации длабоко ги споделите со вашите лични $ ФАКТОР порасне за 1. По лансирањето, $ ФАКТОРИ на членовите се фиксни и со додавање на нив добиеме од вкупниот износ од $ фактори (= на глобалната $ фактор). Секој месец се пресмета профит WAZZUB и поделете ги со глобалната $ ФАКТОР да се утврди фактичката мултипликатор. Пример: Да речеме дека профитот треба да се дели за месец април е 4.000.000 $ и глобалната $ фактор е 5 милиони евра. Секој член ќе заработи 0,80 $ на лични $ ФАКТОР (0,80 $ x вашите лични $ ФАКТОР = вашите приходи за тој конкретен месец) Ако има ќе биде $ 5 милиони евра за удел, мултипликатор ќе биде 1,00 $ а во 6.000.000 $ тоа ќе биде 1,20 $. Повеќе слободни членови дека се постави WAZZUB како и нивните Главна страница по лансирањето, толку повеќе пари пред лансирањето членови ќе заработи.

Можете да се регистрирате со кликнување на линкот подолу:

Приклучи се wazzub!